G-Team THES Sport (Niv. 3) speelde op 20 november op verplaatsing bij E. Termien.

Niemand minder dan Marijn 'Tita Tovenaar' zakte af naar Genk om de G-voetballers te coachen en hen enkele tips mee te geven. 

Bij het begin van de wedstrijd waren de mannen nog wat zenuwachtig, wat ook resulteerde in een vroeg tegendoelpunt. Daarna dicteerde THES de wedstrijd met een resem mooi uitgespeelde kansen, maar telkens kwam de ploeg niet tot scoren. E. Termien teerde op zijn kracht en pompte de bal steeds met een loeier in de backlijn van THES. Op 1 van die fases incasseerden de jongens een tweede doelpunt. Er werd gerust met een 2-0 achterstand.

Onder de rust gaf Marijn enkele raadgevingen en ook in de tweede helft werden mooie combinaties op de mat gelegd. Bij momenten gaven onze youngsters (de oudste speler bij THES is 18jaar, terwijl de tegenstanders het vaak met volwassenen doen, met meer kracht en ervaring) voetballes aan de tegenstander. Telkens lukte het net niet om te scoren, de lat, de paal of een handsbal belette het scoren.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op 5-1. Onze jongens mogen fier zijn op het voetbal dat ze brengen. De volgende weken gaan we hard werken en dan gaan de mooie resultaten zeker volgen.

Bij deze ook nog even Marijn bedanken voor zijn aanwezigheid, de gasten konden dit zeker appreciëren!